Прието е да се смята, че да се пътешества зад

...
 Прието е да се смята, че да се пътешества зад
Коментари Харесай

5 страни, в които можете да купите къща за 1 евро

 Прието е да се счита, че да се пътешества зад граница е скъпо наслаждение. Да не приказваме за пазаруване на недвижима собственост в непозната страна. Скорошни вести обаче разрушиха на пух и прахуляк този вид мислене. 
 

Ще ви разкажем за няколко града, в които може да се сдобиете с къща против 1 $.

Франция

В градчето Руба, което се намира на границата с Белгия, всеки искащ може да се снабди с парцел за 1 евро. Собственикът ще е задължен да го възвърне благодарение на лични средства и през идващите 5 години да не го препродава.

А в Шан дю Бул има сектори земя, които се продават на цена 1 евро за квадратен метър. Там също се търсят нови поданици.

Англия

В ливърпулския регион Енфийлд може да се сдобиете с апартамент в остаряла постройка, която ще бъде реставрирана от управляващите след покупката. От предлагането обаче може да се възползват единствено жители, които живеят или работят в Ливърпул.

Италия

Властите в едно село Карега-Лигуре оферират на искащите дом при изискване, че новите притежатели възстановят парцелите, употребявайки преди всичко екологични материали и наложително запазвайки остарелия тип на постройките.

Програмата по продажба на недвижими парцели разрешава да се купи къща за 1 евро.

Австрия

През 2009 година управата на село Рапотенщайн оферираше гратис земя на хора, които възнамеряват да имат семейство през идващите 10 години и са подготвени да построят къща до 3 години. Ако притежателите не удържат на думата си, те ще платят санкция от 12 000 евро.

Япония

Не дребна част от жителите на остров Хокайдо се реалокира да живее в други региони на страната. Поради това локалните управляващи взеха решение да предложат сектори земя гратис на тези, които биха желали да построят там къща през идващите 3 години и да се заселят в нея.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР